Aydın'da Yangın - Aydın'da yangın! Çam ve zeytin ağaçlarına da sıçradı - Aydın çine ilçesi akçaova mahallesi gökbel dağında orman yangını çıktı.

Aydın'da Yangın - Aydın'da yangın! Çam ve zeytin ağaçlarına da sıçradı - Aydın çine ilçesi akçaova mahallesi gökbel dağında orman yangını çıktı.. Telaşa kapılmadan çevrede yangın ihbar düğmesi varsa ona basılmalıdır Aydın'ın germencik ilçesinde ortaklar organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi.

Aydın'ın söke ilçesinde geri dönüşüm deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Aydın'daki yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları devam ediyor. Aydın'ın germencik ilçesinde ortaklar organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Yangın çetikçi, yenidoğan mahallelerini tehdit ederken 50 hanenin tahliye edildiği belirtildi. Aydın efeler'de selçuk ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi.

Aydın'da yangın
Aydın'da yangın from d.nazillihavadis.com
Aydın'da 2020 yılında 68 orman yangını meydana geldi. Aydın'ın nazilli ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Aydın'ın germencik ilçesinde ortaklar organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Aydın i̇tfaiyesi, 'geldiğimizde yangın kısa sürede büyümüş ve özellikle güney kısmında yoğunlaşmıştı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. Kırkışık mahallesi'nde zeytin ağaçlarının bulunduğu dağlık alanda henüz.

Aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ekiplerinin müdahele ettiği yangın kısa sürede söndürüldü.

Aydın'da yangın aydın'ın didim ilçesindeki makilik alanda çıkan yangında 80 dekar makilik alanda zarar oluştu. Aydın'ın söke ilçesinde pamuk tarım satış kooperatifi'nin ambarında yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Evin tamamen küle döndüğü yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Aydın'ın söke ilçesinde ovacık mevkiindeki ormanlık alanda başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa. Telaşa kapılmadan çevrede yangın ihbar düğmesi varsa ona basılmalıdır Aydın'da gece yarısı çıkan yangın korkuttu. İhbar üzerine bölgeye aydın orman i̇şletme müdürlüğü. (abdurrahman firat) karpuzlu'da müstakil evde yangın çıktı. Aydın'da yangınlara karşı tedbirler sürüyor. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Memleket partisi nazilli'de kongreye gidiyor.

Aydın efeler'de selçuk ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. Evin tamamen küle döndüğü yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. İtfaiye ekipler yangına hızla müdahale etti. Aydın'ın germencik ilçesinde ortaklar organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı.

Aydın'da yangın - Yangın Haberleri
Aydın'da yangın - Yangın Haberleri from i12.haber7.net
İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. İtfaiye ekipler yangına hızla müdahale etti. Alınan bilgiye göre, girne mahallesindeki selçuk ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Telaşa kapılmadan çevrede yangın ihbar düğmesi varsa ona basılmalıdır Aydın'ın söke ilçesinde ovacık mevkiindeki ormanlık alanda başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Aydın'ın çine ilçesinde zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede çıkan yangında 3 hektar alan zarar gördü.

Aydın'daki yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları devam ediyor. Aydın'ın nazilli ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. İhbar üzerine bölgeye aydın orman i̇şletme müdürlüğü. Aydın'ın efeler ilçesinde bir binanın bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın hem apartman, hem de mahalle sakinlerinde. Didim'de makilik alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf ediyor. Aydın i̇tfaiyesi, 'geldiğimizde yangın kısa sürede büyümüş ve özellikle güney kısmında yoğunlaşmıştı. Ambalaj ve kolilerin olduğu yerde daha çok yoğun ateş başlamıştı. Aydında yangın aydın'da makilik alanda yangın çıktı. Aydın'da yangın aydın'ın didim ilçesindeki makilik alanda çıkan yangında 80 dekar makilik alanda zarar oluştu. Aydın polisevi'nde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. Gıda fabrikası cayır cayır yanıyor. Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aydın'da 2020 yılında 68 orman yangını meydana geldi.

Aydın efeler'de selçuk ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi. Kıraathanede başlayan yangın hızla büyüdü. Aydın'ın çine ilçesinde zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede çıkan yangında 3 hektar alan zarar gördü. Alınan bilgiye göre, girne mahallesindeki selçuk ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aydın çine ilçesi akçaova mahallesi gökbel dağında orman yangını çıktı.

Aydın'da yangın Fotoğrafları - Foto Galerisi - foto haberleri
Aydın'da yangın Fotoğrafları - Foto Galerisi - foto haberleri from www.aydinkulis.com
Aydın'ın efeler ilçesinde bir binanın bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın hem apartman, hem de mahalle sakinlerinde. Aydın'da yangın aydın'ın didim ilçesindeki makilik alanda çıkan yangında 80 dekar makilik alanda zarar oluştu. Aydın'ın germencik ilçesindeki süt ürünleri tesisinde çıkan yangın, kontrol altına alındı. İtfaiye ekipler yangına hızla müdahale etti. Telaşa kapılmadan çevrede yangın ihbar düğmesi varsa ona basılmalıdır Aydında yangın aydın'da makilik alanda yangın çıktı. Aydın i̇tfaiyesi, 'geldiğimizde yangın kısa sürede büyümüş ve özellikle güney kısmında yoğunlaşmıştı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Aydın tepecik mahallesi'nde samanlıktaçıkan yangın korkuttu.

Aydın'ın çine ilçesinde zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede çıkan yangında 3 hektar alan zarar gördü. Alınan bilgiye göre, girne mahallesindeki selçuk ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir binanın bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın hem apartman, hem de mahalle sakinlerinde. Telaşa kapılmadan çevrede yangın ihbar düğmesi varsa ona basılmalıdır Aydın'ın söke ilçesinde geri dönüşüm deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Aydında yangın aydın'da makilik alanda yangın çıktı. Aydın da yangın ile ilgili 2 haber listeleniyor. İtfaiye ekipler yangına hızla müdahale etti. Evin tamamen küle döndüğü yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor.

İhbar üzerine bölgeye aydın orman i̇şletme müdürlüğü aydın yangın. Aydın'ın söke ilçesinde pamuk tarım satış kooperatifi'nin ambarında yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar